F Conceptes generals CAST

fachada

216. La façana(55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 572PALDC1

fajina

1061. La llenya més petita

falda

181. Les faldillescamera10(21, 24,30, 31PALDC1, 706. La falda de la muntanya

farol

929. El fanal del carro(421, 424, 1642, 1643, 1644PALDC: 1

febrero

L 44. Febrer

fermentar

972. Fermentar

fibra

1008. Les fibres

fiesta

549. La festa major

filo

365. El tall de la fulla del ganivet

flato

74. Tinc flat

florero

348. El gerro de flors(489, 490PALDC1

fogón

1269. El fogó de la cabana(1963, 1975)

fondo

P 26. El fons de la bóta

forma

1401. *Formes dels formatges, 1440. *Formes de la cresta

formón

1674L’enformador(3202161, 2174, 2175)

forraje

1403. El farratge del bestiar

fósforo

286. Els llumins PALDC1, 287. El sofre del llumí PALDC1

fraile

L 28. Els frares

frambuesa

P 39. El gerd

fregadero

397. L’aigüera PALDC1

fregar

394. Rentar els plats PALDC1

freno

928. El fre del carro(1609, 1640, 1641, 1648, 1649, 1591)

fresa

1092. La maduixa

fresar

1032. Fresar

fresco

1391. La llet fresca

fresno

1198. El freixe

frío

L 59. Quin fred!

frontil

879. El coixí de llaurar(1251, 1252, 1439, 1465, 1470, 1471, 1483, 1484, 1485, 1486, 1487)

frotar

414. Fregar la roba

fruto

1103. El ginebró

fuego

533. El foc follet

fuelle

1679La manxa del ferrer(2182, 2184)

fuente

368. La plata de servir a taula PALDC1, 711. La font(177, 181, 182, 183, 185, 187, 190, 191, 775, 776, 777, 778, 779, 780, 781PALDC1, 2, 3